Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Vervolg januari en februari 2009

De Foto's

Op de bovenste foto de situatie op 25 februari. De koelkast, oven en afzuigkap aangesloten en werkend. Nog niet alle bovenkasten zijn geplaatst, er zijn er nog 2 over, maar daar is boven de keuken geen plaats meer voor. Bij de spoelbak moeten water en afvoer nog aangesloten worden, zijn al wel aanwezig in de kast. De kookplaat moet nog geplaatst worden, maar daar moet eerst de gasslang aan, daar is na plaatsing niet meer bij te komen.

De bovenste foto rechts de wasruimte vóór de afwerking. Het ziet er niet uit! Maar het wordt wel wat.

Op de foto daaronder hoe fraai het eindresultaat geworden is. Op het moment dat deze pagina wordt gemaakt, worden de vloertegels gelegd.

Daaronder de fraaie massief houten achterdeur van de keuken. Een identieke deur sluit de uitgang van de wasruimte af.

Op de laatste foto van het rijtje de hamerboor, waar we zoveel plezier van gehad hebben, en in de toekomst zeker nog zullen hebben. Een zwaar geval, maar instaat om kleine gaatjes (5 mm) in de muur te boren, maar ook gaten van 30 mm. En met de boor uitgeschakeld, lekker slopen!

Hieronder de nog kale keukenmuur, met de electrische aansluitingen al aangebracht

Op de foto daaronder een ander zicht op dezelfde keukenmuur. Alle spullen die de zaak een wat rommelig aanzien geven zijn intussen keurig in de diverse kasten opgeborgen.

muur
keuken

Na de crash van de laptop en het plotseling spontaan formatteren van de vervangende computer, kan er weer wat getoond worden. Het werk aan de keuken en wasruimte is vrijwel afgerond. Het is weliswaar niet bepaald snelgegaan, maar dat gaat hier nu eenmaal zo. De ene carpenter had even een ander klusje, en is niet meer teruggekomen, de overgebleven zoon werkte niet erg snel (1 deurkozijn in 1 week) en bleef weg als het regende. Als z'n broer er bij kwam schoot het ineens lekker op, maar die kwam niet altijd.

Maar goed, de keuken is intussen geplaatst (zelf maar gedaan) alleen het water en de gasfles moeten nog aangesloten worden. We hebben wel enorm profijt gehad van de met de keuken opgestuurde hamer-boor. Sloopwerk was zo gebeurd, en ook gaatjes of gaten in de muren was geen enkel probleem. Sloopwerk? Jawel, want de muur aan de keukenzijde van de wasruimte e.d. stond 20 centimeter achter de pilaren, waardoor er ongemakkelijke ruimtes ontstonden. Dus muur weg, en een nieuwe tussen de pilaren gezet. De diverse sanitaire ruimtes zijn dus iets groter geworden. De grilles en screens (horrengaas) zijn in de maak, en zullen snel geplaatst kunnen worden.

.

.

 

washok

washok
achterdeur
hamerboor
 
 
 
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Vorige Home  
Bouwen