Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Eindresultaat keuken, eind februari 2009

De Foto's

Op de bovenste foto het eindresultaat van een lange periode in de rommel zitten. Alle kasten zijn netjes indedeeld en opgevuld. Zo stiekem weg hadden we al heel wat opgestuurd, dat nog ergens op een kast was opgeslagen, dus dat ruimt dan ook weer op.

De bovenste foto rechts de wasruimte zoals die uiteindelijk geworden is. Alles netjes betegeld, met een keurige drempel. en een vloerafvoer, omdat de wasmachine z'n water van onderen loost.

Op de foto daaronder een blik op de netjes opgeruimde zijkant van de keuken, met de grill, hor en de buiten kraan. Naast de keuken is nog een bezinkputje aangebracht, en achter de keuken om loopt een dichte riolering naar de voorkant van het huis, waar die is aangesloten op de openbare riolering.

Daar weer onder de opslag van het overgebleven hout, dat hopelijk later nog in bruikbare staat verkeert

Op de laatste foto van het rijtje de tijdelijke dirty kitchen in wat later de badkamer moet gaan worden.

Hieronder een blik op de achterwand van de keuken. Daar hangen dus de twee laatste keuken kasten, en daar saat de oude koelkast (maar met vriesvak, dat mist de nieuwe) en de waterkoeler. Echt drinkwater hebben we hier nog niet, vandaar die grote "fles".

Op de foto daaronder een "zijaanzicht" op de keuken.

keukenback
keukenzij

De keuken is nu helemaal klaar. Verder zullen we deze keer niets meer doen, het budget laat dat nu even niet toe. Alles werkt naar behoren, genoeg lichtpunten en stopcontacten in universele uitvoering, zodat we in de "nieuwbouw" geen adapters meer nodig hebben. Alle apparatuur kon dus zonder snoeraanpassing worden aangesloten.

De ruimte die nu, na afbraak van de oude keuken is ontstaan in de woonkamer moet eigenlijk wat opgevuld worden met wat meer zitplaatsen, want het doet nu wat kaal aan met het ene bankje, de telefoon stoel en wat plastic stoeltjes. Maar dat komt ook de volgende keer wel in orde, nu eerst maar even van de huidige situatie genieten, en kijken of alles goed werkt en blijft werken.

.

.

 

wasruimte


schoonterrein
houtopslag
dirtykitchen
 
 
 
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Vorige Home  
Bouwen