Header image  
Handige links  
  HOME ::
   
 
Links

Voor zover niet al in de teksten vermeld, wil ik hier een aantal handige links geven waar reizigers naar verre landen profijt van zouden kunnen hebben. Hoewel ze regelmatig gecontroleerd worden, kan het voorkomen dat er iets niet (meer) werkt. Schroom niet dit te melden,via het contact adres.

Wie regelmatig op reis gaat, moet ook regelmatig geld wisselen. Handig is dan de site van Oanda , om even snel een handig zaklijstje te maken, zodat je snel kunt zien wat iets kost.

Voor wie geinteresseerd is in het op royale wijze opmaken van z'n pensioen, kan voor meer informatie eens een kijkje nemen op de site van de PRA de Philippine Retirement Authority. Ook de Immigration kan een heleboel duidelijk maken omtrent de mogelijkheden voor een verblijf op de Filippijnen.

Heel veel zaken kunnen ook gevonden worden op de Filippijnen Startpagina.en Filippijnen Uw Pagina.

Heel handig en zeer goed om te weten hoe snel je verbinding is, ontdek je op Speedtest.net . Een wereldwijd net van servers staat tot je beschikking! Zo kun je waar je ook bent, de test uitvoeren.

Om meer te weten te komen over Cagayan de Oro zijn er enkele sites, de officiƫle, en een lokale.

Om als reiziger op de hoogte te blijven van het wereldnieuws, moet je beslist eens kijken op de site van bruine bidsprinkhaan groene bidsprinkhaan